tiistai 25. elokuuta 2009

Iha jees päivä ollu

Tulin vasta äsken koulusta kotiin mut eii se mitään, oli sen verran mukavaa kerranki koulussa, et ei tuo paljoo jaksanu painaa..

Tänään oli filosofiaa, 2,5h kestävä hypäri(!!!), espanjaa ja tanskaa. Filosofia oli tosi tylsää, nukahin melkein, ku katottiin jotain videoo mut sit oli toi kauheen pitkä hypäri.. Se oli noin pitkä sen takia, koska se alko 9.30 eli sillon ku edellinen tunti loppu ja meillä on aina puolen tunnin välkät. Sit periaatteessa se loppu 11.30 mut taas oli välkkä nii seuraava tunti alko vasta klo 12. Hypärin alku oli tylsä, tehtiin porukalla läksyjä, jippii! Mut eipähä tartte nyt tehä mitään.. Sit jossain vaiheessa Amanda ja Karin ilmotti, et ne menee tekemään jotain kirjastoon ja Betty taas halus lähtee hakee grilliltä syömistä. Ne sit kysy, et kiinnostaako mua tylsät paperityöt kirjastossa vai lähtee kattoo paikkoja, arvatkaa kumman valitsin.

Mentiin siis Betyn, Simonen ja Katrinen kanssa sinne grillille ja aluks vähä epäilytti lähtee niitten matkaan, koska ne on semmosia hirmu rikkaita ja snobeja mut ne osottautuki iha mukaviks. Ne jopa ei pälättynä koko ajan pelkkää tanskaa ja jos pälättivät nii sit ne aina selitti, mistä ne on jutellu. Grillillä meijän joukkoon liitty Muhammed ja Nikolaj, niillä oli taas nii järkevät jutut, et ehkä en ees kirjota, ettei herkemmät järkyty.. :--D Muhammed mm. kerto islamin hyviä ja huonoja puolia :) Ainut miinus puoli tossa reissussa oli se, et oltiin siellä ehkä tunti ja Betty, Simone ja Katrine kerkes vetää sen aikana ainaki 4 tupakkaa.

Sit oli espanjaa, nyt jopa tajusin jotain, koska äitin lähettämä suomi-espanja sanakirja tuli perille eilen. Tunnin jälkeen mä lähin sen opettajan kanssa käymään sen toimistossa ja mulle hommattiin vihdoinki koulun sivuille nettitunnukset ja muuta sälää nii meni sit joku 45min pois tanskan tunnista, ah ihanaa:)

Koulu loppu 15.15 mut päästiin vähä aikasemmin, kipitin sit bussiin niinku aina ja olin tosi tyytyväinen, et vihdoin pääsee "kotiin" mut joo-o.. Kerettiin mennä noin minuutin ajan eteenpäin, ku se bussi pysähty, koska siellä oli hirvee letka muita busseja, siellä oli ehkä joku 6 tai 7 bussia peräkkäin eli kaikki edelliset vuorot! Istuttiin siellä bussissa jonki aikaa, kunnes joku mummeli lähti kuikkimaan, mitä siellä tapahtuu ja sit se sano, et joku bussi on rikki (yks meijän luokkalainen tulkkas mulle). Lähettiin sit ton mun luokkalaisen, Sepen, kanssa kävelemään seuraavalle pysäkille ja juteltiin oikeestaan ekaa kertaa sillon. Mulle selvis mm. et se on ollu 07/08 vaihtari Jenkeissä, mä ihmettelinki, sitä sen kummallista aksenttia ja se sano, et se oli vaihtari Utahissa, eli kais se jonki verran selittää.. Siinä jutellessa sit kytättiin, mitä siellä on tapahtunu nii siellä jossain kauempana oli tapahtunu kahen auton nokkakolari ja sitä aluetta raivattiin, minkä takia koko tie oli jumissa. Seppe sit kans kerto, et se tie on Århusin vaarallisin tie, siellä tapahtuu hirveesti kolareita ja mm. sen kaverin isä on kuollu sillä tiellä ja joku sen toinen kaveri on joutunu kolariin.. :) Kiva tietää!

Tämmöstä tänne, älkää repikö housujanne, jos mä en kerkee (=jaksa) päivittää usein:) Kuulumisia saa toki kysellä, jos en oo päivittäny!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti