torstai 13. elokuuta 2009

Huhhuh mikä päivä..


Aamu alko lupaavasti: oltiin lähössä Trinen kanssa iha normaaliin aikaan kävelemään bussipysäkille mut sit unoheltiin vuorotellen asioita, ensin Trine etti kännykkää, mä hain vuorotellen lisää vaatetta ja etin bussikorttia, Trine etti kännykkäänsä uudestaan.. Loppujen lopuks käveltiin iha hullun kovaa, tyyliin puoliks juostiin mut aateltiin, et keretään mut kuinkas kävi. Ei oltu vielä pysäkillä, ku bussi tuli siihen ja jouduttiin sit juoksemaan loppumatka ja silti meinattiin jäädä rannalle ruikuttamaan. Se bussi oli jo lähteny liikkeelle mut pysähty ja otti meijät kyytiin, ku se kuski näki meijät..

Päästiin jopa Århusin puolelle, päästiin bussista ylös ja päästin alottamaan matka seuraavalle pysäkille.. Oltiin sit melkein pysäkillä, ku tajuttiin, et koko asvaltti siitä pysäkin eestä oli revitty pois ja siinä oli monen metrin montut, eli pysäkille ei päässy. Ei keretty sit lähtee enää edelliselle pysäkille, ku bussi meni jo vauhilla ohi ja meijän piti lähtee kävelee hirveetä vauhtia, kello oli jotain 7.45 ja meillä oli muutaman kilsan kävelymatka.. Mentiin taas puoljuoksua eteenpäin, päästiin jollekki pysäkille ja siihen tuli just sopivasti bussi ja mentiin sit sen kyytiin ja kerettiin huokasta helpotuksesta, ei myöhästytä sittenkään. Sit bussi rupes olee koulun lähellä, joku paino stop-nappia ja mä en ees miettiny tota sähläystä enää mut sit kuuluu Trinen suusta pahaenteinen "Ou nou..". Mä siihen sit, et mitä nyt ja sain kuulla vastauksen, et me ollaan väärässä bussissa. Se hemmetin bussi kääntyy päinvastaseen suuntaan ja me jäätiin siellä sit kyydistä, lähettiin kipittää hirveellä vauhilla koululle ja kello oli just tasan 8, ku mä olin luokassa. Me selvittiin!

Koulu meni aikalailla samalla tavalla, ku eilenki, mut esiteltiin taas uusille ihmisille, ja siellä koululla kävi kans Amandan italialaisia kavereita, Luca ja joku tyttö, jonka nimee en muista. Ne oli ihan mukavia. Ruokavälkkään asti kaikki oli ihan okei mut sit alko taas tapahtua...

Oltiin ruokalassa syömässä meijän luokkalaisten kanssa. Meijän koulussa on jotenki silleen kaks aluetta ruokailuun, kolmosten ja kakkosten alue, ja toinen alue on pelkästään ykkösille. Sit yhtäkkiä rupes kuuluu hirvee huuto ja kiljuminen, ja kaikki nous seisomaan ja tuijotti jonnekki, mä sit ekana aattelin, et nyt siellä ampuu joku ja hyvä, etten tukehtunu ruokaan, ku säikähin nii paljo. Rupesin sit kattelee, et mistä sieltä pääsee nopeesti ehjänä karkuun ja missä se ampuja on, mut sit älysin kysyä Karinilta, et mitä hittoo siellä tapahtuu nii tää vaan nauro, et kolmoset mopottaa ykkösiä............. Mun kädet täris ku jollain hullulla loppuvälkän ja ku lähettiin luokkaan nii tuntu, et jalat ei enää kanna.

Loppupäivä meni kans iha normaalisti, tänään siis oli espanjaa, uskontoo ja filosofiaa. Illalla ollaan taas menossa joittenki Kirstenin ja Janin kavereitten luokse syömään, alunperin piti mennä Kirstenin isän luokse, mut se sit siirtyki vissiin lauantaille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti