sunnuntai 16. elokuuta 2009

<3

Tiedossa on hehkutusviesti, jos ei kiinnosta, hyppää suosiolla yli:--D

Ens viikolla ois Nicolai Kielstrupin keikka Djursin Sommerlandissa, joka on noin 50km päässä. Nicolai Kielstrup on mun lempiartisti, jota en kuitenkaan koskaan nähny livenä, koska se keikkailee lähinnä vaan Tanskassa. Otin sit tänään puheeks Kirstenin kanssa, et onko toi paikka miten kaukana ja oisko se hirvee ongelma, jos mä menisin sinne. Eka se ei sanonu oikein mitään, rupes vaan selittää, et Jan lähtee ens viikolla Jenkkeihin nii se pitää just sillon sunnuntai viedä kentälle ja plaaplaaplaa, sit se aihe jäi siihen.

Äsken sit syötiin, Kirsten ei vieläkään puhunu asiasta mitään, juteltiin vaan niitä näitä mut ei puhuttu siitä konsertista mittään. Syötiin muuten kanaa, perunoita ja salaattia, oli tosi hyvää!

Syönnin jälkeen sit Kirsten rupes tuolta huutelee, et katoppa sen Djursin tarkka sijainti netistä ja sit tutkittiin sen kotisivuja jonki aikaa, kunnes Kirsten ilmotti, et se voi ehkä viiä mut sinne, koska lentokenttä on samassa suunnassa nii sillä samalla reissulla sit! Ja sijaistytöt lähtis sinne kans, koska se on huvipuistossa nii neki tykkäis sit lähtee sinne :) Eli näillä näkymin mä nään Nicolain ens viikolla!

4 kommenttia:

  1. JENNIIIIIIIIII AAAAAAAAAHOOOOH!!!!! Oon kade ;||| MUISTA LADATA KAMERAS OTTAA KUVIA PALJON JA VIDEOITA EKSTRA PALJON JA SIT PISTÄT YOUTUBEEnn!!!!

    VastaaPoista
  2. Hei kuulostaa kivalta! :)
    Liityin sun lukijoihin, toivottavasti se on ok. Muistan sut hämärästi YFU-leiriltä toukokuulta, ite oon menossa Ranskaan. Tosi kivaa lueskella sun kuulumisia :)

    VastaaPoista
  3. Vähänkö kuulostaa hauskalta tollanen konsertti! Toivottavasti saat asiat kuntoon koulussakin pian. :)

    VastaaPoista
  4. jenni, jep, otan kuvia ja videoita ja kaikkee, iha varmasti!!

    Ville, jep, koulussa rupee menemään jo paremmin, kirjottelen tänään, jos on tarpeeks aikaa:D

    Mia, tervetuloa lukijoiden joukkoon, kiva, et tänne eksyy uusiaki ihmisiä:Dd

    VastaaPoista