maanantai 10. elokuuta 2009

Huomenna eka koulupäivä


Täällä menee iha hyvin, oon lähinnä vaan ollu täällä hostien luona, välillä on sit käyty jossain, esim. tänään käytiin kaupoilla yms. Ärsyttää vaan asuu näin takapajulassa, täällä ei käy joka paikassa Visa Electron nii mun pittää hommata itelleni Tanskan pankista visa.. Ei oikein houkuttas.

Annoin eilen tuliaiset näille, tykkäsivät tosi paljo, Trine on ottanu Marimekon laukkunsa joka kohtaan mukaan ja Kirsten on esitelly sitä Pohjois-Savo kirjaa varmaan kaikille vieraille, jotka täällä on käyny. Karkitki on maistunu, kehuvat niitä tosi hyviks. Ja hyviä ne on! Muumirasiaki lähtee vissiin käyttöön eväsrasiana:D (Koulussa ei oo ruokailu, pittää ottaa eväät mukaan)

Tänään sit leivottiin Trinen kanssa muffinsseja, tarkemmin sanottuna ananaskookos-muffinsseja, joissa oli karamelli-kastiketta välissä. Ne oli tosi hyviä mut nii kauheita sokeripommeja, et ei voi todellakaan syyä, ku yhen. Tänne tuli kans tänään ne sijaistytöt, mä ja Trine kumpiki nähtiin ne ekaa kertaa. Ne on iha mukavia, mut puhuuvat vaan tanskaa eli mun pitää yrittää mongertaa niille tanskaa kans:D Hieman vaikeeta..

Mut, tää oli vaan pikapostaus, kirjottelen huomenna enemmän, ku koulu on ohi.

1 kommentti:

  1. Pakko lohduttaa sua sillä et Visa Electron ei oikeestaan toimi tääl Köpiksessäkään... Välillä tuntuu et koko Tanska on takapajula Suomeen verrattuna ;))

    -Liisa-

    VastaaPoista