maanantai 21. syyskuuta 2009

Hyggeligt weekend i København med YFU! osa 2

Nyt jaksaa taas kirjottaa lisää, mä olin eilen illalla tosi väsyny kaiken ton reissaamisen jälkeen ja oon kyllä vieläki mut eii se mitään, kyllä nyt jaksaa paremmin kirjottaa, ku eilen, tuli varmaan tosi sekavaa tekstiä.. :D

Kuningattaren "linna" reissun jälkeen me jatkettiin taas kävelyä, yllättäen ja tällä kertaa mentiin kohti Tivolia. Meijän ryhmä tais olla ekana paikana ja jouduttiin oottelemaan vähä aikaa muitten paikalle tulemista mut nopeesti neki sit tuli, ja sit meille vaan kerrottiin jottain perusjuttuja, esim. ei saa poistua Tivolin alueelta minnekkään, ja jos haluu lähtee aikasemmin hostelliin nii portilla pittää olla 19:30 ja jos haluu lähtee vasta myöhemmin nii sillon tapaaminen on 21:30. Mä olin siellä taas Konomin kanssa, me kummatki ostettiin rannekkeet nii päästiin ravaamaan niissä laitteissa miten tykkäs, ekana me kuitenki etittiin syömistä :D Syötiin tosi hyvät hampurilaiset ja ranskalaiset ja fiksuina lähettiin sit niihin laitteisiin. Oli kuitenki iha älyttömän kivaa!

Mä ja Konomi lähettiin muutaman muun kanssa tossa aikasemmassa porukassa takasin päin, en mä ainakaan ois jaksanu jäädä oottelemaan tota myöhempää lähtöö.. Hostellilla me mentiin heti meijän huoneeseen tai oikeestaan yritettiin; ne kaikki ovet oli semmosissa, et siinä oli joku magneettiavain ja se avain piti tökätä oven vieressä olevaan juttuun ja sit se ovi aukes mut niissä ovissa oli lauantai-iltana jotain vikaa ja kenenkään ovi ei auennu! Istuttiin sit siellä iha puolkuolleena käytävän lattialla kaikki, vessassa sentään päästiin käymään.. Sit ku me lopulta päästiin sisälle nii mä ja Konomi rynnättiin kumpiki suihkuun, kun taas sen jälkeen käytiin ostamassa kaakaot ja jäätiin vähäks aikaa aulaan istumaan. Siinä vaiheessa David tunki meijän seuraan.. Se vaan tuli jotain pälättämään meille ja istu koko sen ajan meijän kanssa, ku me oltiin aulassa ja sit ku me lähettiin nii tottakai seki lähti omille teilleen ja me päästiin omaan huoneeseen rauhassa, mut ei kauaks aikaa..

Meni ehkä joku 2min nii joku koputti oveen ja koska mun sänky oli iha oven vieressä nii mä avasin oven ja multa meinas tippua silmät päästä ku David seiso sen oven takana. Se sit tunki sinne huoneeseen sisälle, meni makaamaan Mariamin sänkyyn ja oli ku kotonaan, pälätti vaan hulluna kaikkee ja Konomi yritti välillä selvästi vihjata, et se haluis jo nukkua mut ei David tajunnu... Loppujen lopuks se oli siellä koko loppuillan ja ku muut tuli klo 22 jälkeen takas Tivolista nii Mariamia ootti ihana yllätys; David nukku sen sängyssä! Me hajottiin kaikki sille nii pahasti, se oli nii koominen näky, mä en ees tajunnu, et se oli nukahtanu, ihmettelin vaan, ku se oli nii hiljaa :'D Jian tuli sit sinne huoneeseen kattomaan, et mitä me nauretaan ja se herätti Davidin ja talutti sen sieltä pois, oli hieman hauska näky :')
+ David mm. kerto, et se haluis löytää täältä tyttöystävän itelleen, mä ja Konomi oltiin kumpiki iha silleen, et varmaan löydätki semmosen....

Eilen meillä oli sit herätys joskus klo 7, jonka jälkeen vuorossa oli tavaroiden pakkaus ja aamupala, ja klo 9 me lähettiin bussilla jonnekki ala-asteelle, jossa meijät jaettiin taas ryhmiin; mun ryhmässä oli ohjaajina Sys ja joku entinen vaihtari ja vaihtareista Gio, Mariam, David, Nils ja Luka. Me lähinnä juteltiin miten vuos on tähän asti menny ja suurimmalla osalla on menny iha hyvin mut Luka oli potkastu ekasta perheestä pihalle ja se oli vaihtanu toiseen perheeseen, sen ekassa hostperheessä äiti oli sanonu, et siitä tuntuu koko ajan, et joku tunkeilija on sen kodissa ja se ei pysty elämään normaalisti, ku Luka on siellä! Musta toi on nii väärin, et se on ees ottanu vaihtarin... David oli kans potkastu ekasta perheestä pihalle, sitä
en kyllä ihmettele yhtään, jos rehellisiä ollaan, tokan perheen kanssa sillä oli kans jotain kränää, kolmas perhe oli sen tukihenkilön perhe ja eilen se meni sen neljänteen perheeseen! Saa nähä, miten pärjää sielläkään, sillä on nii järkyttävä asenne koko vuoden suhteen..

Me kans pelattiin erilaisia pelejä ja ne oli iha älyttömän hauskoja! Meillä oli kans semmonen Etelä-Afrikkalainen poika mukana, se oli ollu vaihtarina Ruotsissa viime vuonna ja nyt se on kattomassa täällä Tanskan YFU:n toimintaa. Se oli nii hauska niissä peleissä, ku se ei pystyny olemaan nauramatta ja se hajos aina vaan kaikelle ja sit rupes kaikki muutki nauramaan:'D Se oli ainaki ilonen ihminen!

Noin klo 13 maissa me kokoonnuttiin taas yhteen ja pelattiin porukalla erilaisia pelejä ja tosta tunti eteenpäin nii ruettiin tekemään lähtöö. Meillä oli joku puolen tunnin matka juna-asemalle ja se meni varsin tiiviissä tunnelmissa, koska se bussi oli ihan täynnä ihmisiä ja meillä kaikilla vielä oli matkalaukut mukana nii oli tosi ahdasta siellä.. Juna-asemalla Mette (YFU:lta) kiitti meitä viikonlopusta yms yms ja sit kokoonnuttiin vielä kerran rinkiin ja halattiin kaikkien kanssa, oli kyllä tosi haikee tunnelma sillon, koska kaikki ties, et seuraavan kerran me nähään yhessä vasta marraskuussa ja se onki jo puolivälileiri! Halailujen jälkeen kaikki lähti oottelemaan omia juniaan ja meijänki junamatka meni Trinen kanssa hyvin, vaikka aluks siinä oliki jotain sählinkiä, koska siinä junassa oli jotain häikkää nii se näytti vaunujen kohalla väärät numerot nii kaikki meni eka väärille paikoille. Meijän paikot oli vallannu semmoset vanha mies ja nainen, mulla meinas niin palaa pinna niitten kanssa, ku juna oli täynnä ihmisiä ja sit nää jää siinä iha rauhassa pukemaan ja laittelemaan hattuja päähän, ennenku suostuvat lähtemään siitä. Sit kans semmonen intialainen mies sai hirmu raivarin, ku se ei ymmärtäny sitä, et se on väärässä vaunussa ja se näytti iha siltä, et se käy johonki junan työntekijään kiinni, se vaan huus ja raivos englanniks iha hulluna, ku se nainen yritti selittää sille, mikä tilanne on..
Seuraavaan viestiin laitan sit kuvia, mun pitää valkata eka ne, koska tuli otettua joku parisen sataa kuvaa.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti